Onze diensten

Bewindvoering

Bewindvoering wordt via de rechtbank aangevraagd en daarna worden uw financiële zaken beheerd en bepaald door de bewindvoerder. Dit kan u of een naaste helpen om controle te krijgen en te hebben over de inkomsten en uitgaven. Het is een traject dat intensief samen wordt aangegaan.

Meer informatie >

Budgetbeheer

Als u schulden heeft en uw financiële situatie is niet meer in balans dan is budgetbeer de uitkomst. Wij nemen het beheer van uw inkomsten en uitgaven van u over. Bij budgetbeheer is er geen sprake van een beschikking van de rechtbank. Er is een volmacht die de afspraken tussen u en ons beschrijft.

Meer informatie >

Mentorschap

Mentorschap wordt uitgevoerd wanneer de cliënt niet meer in staat is om in eigen zorg te voorzien of hier beslissingen over te maken. Mentorschap wordt gezien als een uiterst redmiddel. Alle beslissingen over lichamelijke en geestelijke aspecten worden door onze bewindvoerders genomen.

Meer informatie

Zorgverleners

Als zorgverlener wilt u uw volledige focus kunnen leggen op de zorg voor uw cliënt. De cliënt heeft rust en stabiliteit nodig. De meeste cliënten met financiële problemen of een onstabiele financiële situatie ervaren hierdoor stress wat de cliënt niet ten goede komt. Op zo’n moment is het tijd voor Kerff.

Meer informatie

Tijd voor Kerff

Als zorgverlener wilt u uw volledige focus kunnen leggen op de zorg voor uw cliënt. De cliënt heeft rust en stabiliteit nodig om de verleende zorg optimaal te kunnen benutten. De meeste cliënten met financiële problemen of een onstabiele financiële situatie ervaren hierdoor stress wat de cliënt niet ten goede komt in het begeleidingsproces van u als zorgverlener. Op zo’n moment is het tijd voor Kerff. De bewindvoerders van Kerff Bewindvoeringen werken waar mogelijk nauw samen met u als zorgverlener.

Met een proactieve en persoonlijke benadering staan wij niet alleen klaar voor onze cliënten maar ook voor u als zorgverlener. Wij hanteren een professionele aanpak conform de wettelijke regels. Het traject van beschermingsbewind is echter voor iedere cliënt anders, samen met u als zorgverlener stellen wij een persoonlijke aanpak op die aansluit op de situatie van de cliënt en de zorg die verleent wordt door u als zorgverlener.

Niet alleen als cliënt maar ook u als zorgverlener kunt een vrijblijvende en kosteloze afspraak maken voor een informatieve kennismaking. Afspraken kunnen bij ons op kantoor maar ook op locatie worden gemaakt.