Ons verhaal

De bewindvoerders en medewerkers van Kerff Bewindvoeringen hebben een diepgaande en dynamische ervaring met betrekking tot bewindvoering. Wij zijn bekend met de wettelijke regelgeving met betrekking tot bewindvoering. Belangrijker nog dan dat, wij weten wat bewindvoering betekent voor u als cliënt. Wij begeleiden u wanneer het gaat om wat mag, wat kan- en wat er moet gebeuren. U kunt bij ons terecht met vragen voor u zelf als cliënt of namens een cliënt, directe betrokkenen of familielid. Het komt voor dat uzelf, een familielid of een kennis/vriend niet langer zelf zijn/haar financiële belangen naar behoren kan behartigen. Dit kan verschillende oorzaken hebben uiteenlopend van niet beschikken over de vaardigheden/kennis tot leeftijd tot lichamelijke of psychische problemen. Op dat moment is het tijd voor Kerff.

Kerff is een bedrijf dat is opgericht door Petra en Peter Kerff in 1985. Kerff is een begrip geworden binnen Parkstad als familiebedrijf met een proactieve en persoonlijke werkwijze. Wij zijn werkzaam op de financiële markt en bieden uiteenlopende diensten aan. Sinds 2012 zijn wij werkzaam als bewindvoerder. Onze bewindvoerders zijn opgeleid conform de eisen van de Rechtbank. Ons kantoor voldoet naast de opleidingseisen ook aan alle door de Rechtbank gestelde aanvullende eisen.

Wij zijn gespecialiseerd om als bewindvoerder de belangen van onze cliënten te behartigen. Hierbij bieden wij gegrond advies op financieel en vermogensrechtelijk gebied, voor zowel natuurlijke personen als bedrijven. Voor Kerff Bewindvoeringen draait het bij beschermingsbewind niet alleen om de wettelijke regels en de gemaakte afspraken maar ook om het gevoel en het vertrouwen van de cliënt. Beschermingsbewind wordt momenteel door de kantonrechter uitgesproken voor onbepaalde tijd, uit ervaring merken we dat een bewindvoeringstraject minimaal 3 tot 5 jaar duurt. De bewindvoerders van Kerff Bewindvoeringen werken zo veel mogelijk samen met de cliënt, diens directe betrokkenen en begeleiders. Op deze manier kan er gewerkt worden aan een stabiele toekomst voor de cliënt. Ook wanneer een bewindvoeringstraject succesvol is afgesloten bieden wij nazorg en begeleiding aan de cliënt wanneer hier vraag en/of behoefte naar is.

Petra Kerff
Bewindvoerder
Claire Kerff
Bewindvoerder
Peter Kerff
Financieel Consulent
Rob Kerff
Bewindvoerder

Kent u de andere diensten van Kerff ook al?

Makelaar
Veilig en thuis

Een toekomst in een nieuwe woning? Dat is het ook Tijd voor Kerff. Of het nu gaat om het verkopen van uw huidige woning of het begeleiden in de koop van een nieuwe. Kijk ook eens bij ons woningaanbod. Onze kracht is dat wij verder gaan dan een traditionele makelaar. Wij zijn financieel adviseurs en kijken naar het totale aspect.

Financiën
Wij zorgen voor u

Belastingaangifte tot financiële administratie voor particulieren en bedrijven. Advies en begeleiding op financieel gebied zodat u kan doen waar u goed in bent. Ons specialisme in grensarbeid. Werken in Duitsland, wonen in Nederland? Of wonen in Duitsland en werken in Nederland? Dan is het Tijd voor Kerff.